Produse
Produse
Servicii
Promoții
Noutăți
Despre Noi
Contact
Home / Despre Noi
Despre Noi

Cine suntem?

Cu o expereiență de peste 30 de ani în domeniul geodeziei și măsurătorilor topografice, țelul companiei noastre fiind acela de a fi alături de dumneavoastră și a vă ajuta mereu în punerea în aplicare a celor mai ambițioase planuri pe care le aveți.

Încercăm să fim mereu în pas cu ultimele tendințe în materie de echipamente topografice, oferind cele mai bune soluții clienților noștrii.

Astfel încercam să îi surprindem cu tehnologii inovatoare, de ultimă oră și de înaltă precizie.

Compania noastră și-a propus mereu să fie cu un pas înaintea pieței și să aducă un aer de noutate clienților, oferind o varietate largă de produse și pentru a satisface orice fel de nevoie.

Susținută de lideri de talie mondială, Black Light furnizează soluţii valoroase împreună cu echipamente de precizie şi software-uri complexe, acelor competitori care creionează viitorul societăţii în care trăim.

Fiind responsabilă de România şi de țările învecinate, Black Light oferă soluții care integrează senzori, software-uri, cunoştinţe şi un flux de lucru eficient într-un ecosistem inteligent de informaţii care furnizează date clare în timp real.

Black Light este focusată pe tehnologia informaţiei care capturează, măsoară şi vizualizează datele folosite în diverse domenii de activitate precum: Geodezie, Topografie, Inginerie, GIS, Cartografie, Construcţii, Arhitectură, Scanare şi Modelare 3D, Fotogrammetrie şi multe altele.

Suntem recunoscători tuturor clienţilor și partenerilor pentru încrederea acordată companiei noastre!