Produse
Produse
Servicii
Promoții
Noutăți
Despre Noi
Contact

Noile stații robotice GeoMax Zoom75/95

Home / Blog / Noile stații robotice GeoMax Zoom75/95
Noile stații robotice GeoMax Zoom75/95
adaugat 19 Jul 2021
Distribuie
GeoMax a lansat de curând noile stații totale robotizate Zoom75 și Zoom95.

Cu stațiile totale Zoom75 / 95, X-PAD Ultimate și unitățile de control, GeoMax oferă o soluție remarcabilă pentru toate lucrările din domeniu. Software-ul și stațiile totale sunt atent alese și dezvoltate pentru a permite un flux de lucru eficient și fără griji.

Soluția este o creștere a eficienței, deoarece facilitează gestionarea datelor în fiecare etapă a fluxului de lucru. Datorită ecranului mare și a procesorului performant al stației totale, utilizatorul poate alege între lucrul la instrument sau cu unitatea de control. Ambele garantează o muncă rapidă și convenabilă cu datele CAD. Fluxul de lucru intuitiv al software-ului X-PAD și disponibilitatea acestuia atât în ​​versiunea Android, cât și în versiunea Windows, permit o familiarizare rapidă și flexibilitate maximă.
Această soluție nu este doar o ofertă economică fără costuri de întreținere a software-ului, ci și cea mai simplă modalitate de a începe digitalizarea șantier-ului dvs. și de a aduce eficiența la nivelul următor.


Articole recente
Noile receptoare GNNS GeoMax Zenith60 IMU

Noile receptoare GNNS GeoMax Zenith60 IMU

Zenith60 este noul receptor GNSS GeoMax, care încorporează tehnologie de ultimă generație. În combinație cu software-ul de teren X-PAD,GeoMax oferă o soluție GNSS care asigură o experiență de lucru convenabilă, flexibilă și plăcută. Ca parte a grupului Hexagon, GeoMax poate garanta că soluțiile sale funcționează atunci când aveți nevoie.
Capacitatea de înclinare a receptorului GNSS GeoMax Zenith60, vă permite să măsurați puncte inaccesibile și să vă accelerați munca.

Zenith60 nu necesită calibrare. Pur și simplu îl rotiți înainte și înapoi pentru a activa funcția de înclinare. Ceea ce obișnuia să dureze câteva minute se poate face acum în câteva secunde.
Rezistența noului instrument la câmpurile electromagnetice vă oferă încredere că vă puteți baza pe datele dvs. Noul mecanism de protecție „Powerlock” împiedică utilizarea echipamentului de către persoane neautorizate și să oprească furtul.

Aveți flexibilitatea de a personaliza receptorul Zenith60 în funcție de nevoile dvs., deoarece acesta este disponibil în patru versiuni diferite. Decideți singur dacă aveți nevoie de o antenă cu sau fără senzor de înclinare și cu sau fără modul radio UHF.

Cu motorul de măsurare de la partenerul nostru de încredere NovAtel și alte tehnologii Hexagon, Zenith60 este o antenă pe care vă puteți baza. Desigur, Zenith60 acceptă toate sistemele și semnalele GNSS actuale și este conceput pentru a procesa toate semnalele viitoare. 

>> 20 Oct 2021