Produse
Produse
Servicii
Promoții
Noutăți
Despre Noi
Contact

Soluția pentru înregistrarea sistematică!

Home / Blog / Soluția pentru înregistrarea sistematică!
Soluția pentru înregistrarea sistematică!
adaugat 16 Mar 2021
Distribuie
 Ultimele rapoarte ale ANCPI privind progresul în implementarea PNCCF arată că există un total de 3.181 UAT-uri în România. Până la data de 31.01.2019 au fost finalizate lucrări de înregistrare sistematică în 60 UAT-uri în integralitate, iar în derulare există lucrări de înregistrare sistematică în 2.397 UAT-uri.
PNCCF se derulează la nivelul întregului UAT sau la nivel de sector cadastral, astfel:

- Prin lucrări contractate de către ANCPI / primării care asigură derularea lucrărilor de înregistrare sistematică.
- Prin finanțare din fonduri externe nerambursabile, prin Proiectul major inclus în Axa prioritară 11 din POR 2014-2020 
Vă supunem atenției următoarea soluție:Dronă profesională cu aripi fixe și decolare / aterizare verticală Atmos Marlyn RX1RII


- Decolare și aterizare verticală (VTOL)
- Cartografiere eficientă și rapidă (timp de zbor 50 minute)
- Eficiență sporită în cazul suprafețelor mari datorită performanței tehnologiei UAV
- Cameră Sony 42MP RGB pentru mapare de înaltă calitate
Software creat de topografi să servească nevoile topografilor.

- Generare ortofotoplan în sistemul Stereo70
- Densitatea norului de puncte 3D 
- Modelul Digital al Terenului
- Linii de contur 
- Măsurători spațiale 3D
- Harta înălțimii și înălțarea terenului
- Linii de profil și secțiuni transversale
- Prelucrare multispectrală a imaginilor
- Prelucrarea termografică a imaginii
 

Livrabile conform PNCCF


- Cea mai complexă aplicație din România pentru Cadastru Sistematic și Cadastru General care permite generarea rapidă și corectă a livrabilelor și a fișierelor CGXML direct din meniul CAD
- Scopul principal al aplicației îl reprezintă automatizarea procesului de creare a livrabilelor prevăzute în specificațiile tehnice ale lucrărilor sistematice de cadastru pe sectoare cadastrale în vederea înscrierii imobilelor în cartea funciară


 
 
Articole recente
Noile receptoare GNNS GeoMax Zenith60 IMU

Noile receptoare GNNS GeoMax Zenith60 IMU

Zenith60 este noul receptor GNSS GeoMax, care încorporează tehnologie de ultimă generație. În combinație cu software-ul de teren X-PAD,GeoMax oferă o soluție GNSS care asigură o experiență de lucru convenabilă, flexibilă și plăcută. Ca parte a grupului Hexagon, GeoMax poate garanta că soluțiile sale funcționează atunci când aveți nevoie.
Capacitatea de înclinare a receptorului GNSS GeoMax Zenith60, vă permite să măsurați puncte inaccesibile și să vă accelerați munca.

Zenith60 nu necesită calibrare. Pur și simplu îl rotiți înainte și înapoi pentru a activa funcția de înclinare. Ceea ce obișnuia să dureze câteva minute se poate face acum în câteva secunde.
Rezistența noului instrument la câmpurile electromagnetice vă oferă încredere că vă puteți baza pe datele dvs. Noul mecanism de protecție „Powerlock” împiedică utilizarea echipamentului de către persoane neautorizate și să oprească furtul.

Aveți flexibilitatea de a personaliza receptorul Zenith60 în funcție de nevoile dvs., deoarece acesta este disponibil în patru versiuni diferite. Decideți singur dacă aveți nevoie de o antenă cu sau fără senzor de înclinare și cu sau fără modul radio UHF.

Cu motorul de măsurare de la partenerul nostru de încredere NovAtel și alte tehnologii Hexagon, Zenith60 este o antenă pe care vă puteți baza. Desigur, Zenith60 acceptă toate sistemele și semnalele GNSS actuale și este conceput pentru a procesa toate semnalele viitoare. 

>> 20 Oct 2021