Produse
Produse
Servicii
Promoții
Noutăți
Despre Noi
Contact

Soluția pentru înregistrarea sistematică!

Home / Blog / Soluția pentru înregistrarea sistematică!
Soluția pentru înregistrarea sistematică!
adaugat 16 Mar 2021
Distribuie
 Ultimele rapoarte ale ANCPI privind progresul în implementarea PNCCF arată că există un total de 3.181 UAT-uri în România. Până la data de 31.01.2019 au fost finalizate lucrări de înregistrare sistematică în 60 UAT-uri în integralitate, iar în derulare există lucrări de înregistrare sistematică în 2.397 UAT-uri.
PNCCF se derulează la nivelul întregului UAT sau la nivel de sector cadastral, astfel:

- Prin lucrări contractate de către ANCPI / primării care asigură derularea lucrărilor de înregistrare sistematică.
- Prin finanțare din fonduri externe nerambursabile, prin Proiectul major inclus în Axa prioritară 11 din POR 2014-2020 
Vă supunem atenției următoarea soluție:Dronă profesională cu aripi fixe și decolare / aterizare verticală Atmos Marlyn RX1RII


- Decolare și aterizare verticală (VTOL)
- Cartografiere eficientă și rapidă (timp de zbor 50 minute)
- Eficiență sporită în cazul suprafețelor mari datorită performanței tehnologiei UAV
- Cameră Sony 42MP RGB pentru mapare de înaltă calitate
Software creat de topografi să servească nevoile topografilor.

- Generare ortofotoplan în sistemul Stereo70
- Densitatea norului de puncte 3D 
- Modelul Digital al Terenului
- Linii de contur 
- Măsurători spațiale 3D
- Harta înălțimii și înălțarea terenului
- Linii de profil și secțiuni transversale
- Prelucrare multispectrală a imaginilor
- Prelucrarea termografică a imaginii
 

Livrabile conform PNCCF


- Cea mai complexă aplicație din România pentru Cadastru Sistematic și Cadastru General care permite generarea rapidă și corectă a livrabilelor și a fișierelor CGXML direct din meniul CAD
- Scopul principal al aplicației îl reprezintă automatizarea procesului de creare a livrabilelor prevăzute în specificațiile tehnice ale lucrărilor sistematice de cadastru pe sectoare cadastrale în vederea înscrierii imobilelor în cartea funciară


 
 
Articole recente
X-PAD 365

X-PAD 365

O singură platformă pentru un flux de lucru mai bun!

Presiunea constantă pentru a oferi rezultate excelente, la timp și în limita bugetului, este o realitate pentru fiecare topograf. Pentru a avea succes la  sfârșitul zilei, trebuie să existe următoarele lucruri: transparență asupra stării proiectului și a resurselor implicate, fluxuri de lucru eficiente și planuri de urgență bine concepute, deoarece apar situații neașteptate. Poate cel mai important, veți avea nevoie de o echipă calificată, motivată, cu o platforma software dezvoltată pentru topografie și construcții.

Cu X-PAD 365, platforma cloud GeoMax bazată pe web, puteți face toate acestea, într-un singur loc. Gestionați-vă datele și activele oricând, oriunde, comunicați în timp real și rămâneți conectat 365 de zile pe an.


Conectați-vă la datele dvs. oricând, oriunde
Faptul că nu aveți la dispoziție datele potrivite când și unde sunt necesare, poate fi cu adevărat frustrant. Ca să nu mai vorbim, timpul pe care îl pierzi pentru că ai informații incomplete sau depășite în birou.

X-PAD 365 oferă un Manager de fișiere care vă oferă un singur loc pentru stocarea, partajarea și editarea datelor. Managerul de fișiere este o punte între birou și teren. Conectați utilizatorii companiei dvs. X-PAD, oferindu-le acces la datele de care au nevoie oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv.


 
GESTIONAREA DATELOR
- este un aspect generalizat al întregului flux de lucru. Managerul de fișiere vă ajută să vă intensificați jocul descărcând și încărcând fișiere de orice dimensiune, accesându-le sau făcându-le disponibile colegilor de muncă în timp real. Acest lucru garantează un flux de lucru lin și vă menține
MANAGERUL DE FIȘIERE - vă crește eficiența, permițându-vă să accesați direct zona de stocare locală sau serverele cloud externe (DropBox, Google Drive, OneDrive) sau să trimiteți linkuri ale fișierelor dvs. colegilor de muncă și părților interesate, fără a fi nevoie să deschideți aplicații suplimentare.
ORICE DISPOZITIV - Personalul din fiecare etapă a fluxului de lucru poate fi sigur că datele corecte sunt disponibile oricând, oriunde. X-PAD 365 este accesibil de pe orice dispozitiv conectat la internet - fie prin browserul dvs. web preferat, fie prin software-ul de teren X-PAD Ultimate și software-ul de birou X-PAD Fusion. Acest lucru previne erorile, cum ar fi duplicarea lucrărilor, și vă oferă încredere pentru a obține rezultate excelente
Din teren la birou
- Partajați fișiere, informații și puncte între teren și birou în timp real în cadrul chatului de grup integrat. Supraveghetorii sunt întotdeauna actualizați și pot păstra cu ușurință prezentarea generală
X-Chat - vă permite să vă împărtășiți statusul măsurătorilor și să luați decizii rapide și fiabile împreună cu echipa și să vă susțineți reciproc. Munca în echipă este pur și simplu mai eficientă.
Survey și Stakeout - Cu opțiunea The Collaborative Survey and Stakeout, puteți economisi timp lucrând împreună la același proiect în timp real.
 
Backup automat
- Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea datelor din nou. Cu X-PAD 365, aveți certitudinea că programul și nervii vă vor fi scutiți. Toate datele pot fi restaurate datorită copiilor de siguranță automate pe care programul și nervii tăi le vor economisi. Toate datele pot fi restaurate datorită copiilor de siguranță automate.
Setări stocate - X-PAD 365 vă face munca mai convenabilă și mai eficientă. Ori de câte ori trebuie să treceți la un controler nou, toate setările X-PAD Ultimate pot fi stocate. Puteți continua imediat să lucrați cu un dispozitiv nou fără a fi nevoie să reinstalați setarea.
Fără întreruperi - Datorită copiilor de siguranță automate și manuale, nu veți întârzia, deoarece vă puteți menține întotdeauna proiectele în desfășurare.
 


 

>> 19 Apr 2021