Produse
Produse
Servicii
Promoții
Noutăți
Despre Noi
Contact

FARO Orbis

Cod produs: MLS-0030-000

Brand: FARO

Cere Ofertă
MasterCard Visa
Transport Gratuit
Transport Gratuit
Comenzile peste 500 de lei beneficiază de transport gratuit. Taxa standard de livrare este 20 de lei, iar pentru zonele care nu se află în raza de acoperire a curierului costul poate fi mai mare
Retur - 14 zile
Retur - 14 zile
Orice produs achiziționat online poate fi returnat, legal, în termen de 14 zile, cu mențiunea că plata transportului la returnare îi revine clientului. Produsul nu trebuie să prezinte urme de uzură.
Ai nevoie de ajutor?
Ai nevoie de ajutor?
Pentru orice nelămurire legată de o comandă sau doriți să verificați disponibilatea unui produs, vă stăm la dispoziție prin email office@blacklight.ro sau telefonic la unul din numerele 0356 808 870 / 0264 484 982 / 0745 252 583

Descriere Specificații produs Recenzii

FARO® Orbis™ este o soluție de scanare mobilă unică, creată pentru a optimiza fluxurile de lucru și a crește productivitatea. Conceput pentru profesioniștii din domeniul construcțiilor, ingineriei și topografiei, Orbis oferă o viteză rapidă de captură, în timp ce returnează reprezentări vizuale 3D extrem de precise ale lumii reale. Integrarea FARO Flash Technology™ în Orbis permite scanări staționare în doar 15 secunde și oferă detalii de neegalat de la o soluție de cartografiere mobilă.

Având la bază algoritmul proprietar SLAM de la GeoSLAM, acesta este pasul evolutiv pentru profesioniștii din industrie care doresc să furnizeze mai rapid rezultate de înaltă precizie, să reducă erorile și să mărească eficiența generală. Adoptați puterea scanării mobile hibride cu capabilități de scanare Flash și porniți într-o nouă călătorie pentru a vă transforma proiectele cu Orbis - partenerul suprem pentru provocările moderne de scanare.

Ce oferă:

Orbis rezolvă problema compromisului dintre viteză și precizie într-o soluție de scanare mobilă completă. Dispunând de cea mai recentă tehnologie de scanare și integrat cu FARO Flash, Orbis oferă precizie și densitate a scanării de înaltă clasă. Capturați scanări dinamice plimbându-vă pe șantier cu Orbis sau atașați scanerul la un jalon pentru a folosi scanări Flash ale unor zone cheie, cum ar fi conductele complexe, în doar 15 secunde.


De 10 ori mai rapidă decât metodele tradiționale de topografie, scanarea mobilă permite operatorilor să captureze situri întregi la ritmul operatorului. Viteza sporită de captură economisește timp și bani, previne întreruperea șantierului și permite luarea deciziilor în timp real.


Cu o captură mai rapidă a datelor, cartografierea cu Orbis eficientizează procesul de scanare repetată pentru urmărirea modificărilor în timp, ceea ce duce la o semnificativă reducere a timpului de nefuncționare. Integrarea procesării opționale în cloud și compararea datelor 4D în cadrul FARO Sphere® XG face ca urmărirea progresului și compararea proiectelor să fie mai ușoară.


Designul compact al Orbis, combinat cu feedback-ul datelor în timp real și automatizările avansate ale software-ului, permite capturarea fără efort a datelor de înaltă calitate. Acesta simplifică sarcinile complexe de cartografiere și topografie, permițând colectarea eficientă a datelor în diverse industrii, cum ar fi mineritul, construcțiile sau planificarea urbană.


Inovarea dinamică și contribuția directă a clienților din aplicațiile din lumea reală au culminat cu algoritmul SLAM (localizare și cartografiere simultană) de ultimă generație care conduce Orbis în prezent. Având la bază SLAM-ul aparținând lui GeoSLAM, Orbis oferă cea mai bună fiabilitate din clasa sa, oferindu-vă încrederea necesară pentru a capta cele mai dificile șantiere.


FARO oferă un portofoliu complet de software cloud și desktop pentru a vă procesa datele. Oferiți părților interesate informații despre norul de puncte cu procesarea și stocarea opțională în cloud în FARO Sphere XG. Alternativ, procesați local datele dvs. de nor de puncte în FARO Connect. Pentru o calitate a datelor de neegalat și o precizie globală, înregistrați scanările Flash utilizând FARO SCENE și capacitățile sale interactive de înregistrare, care reflectă controlul unui scaner laser terestru.

Caracteristici tehnice sunt următoarele:

- raza de acțiune: 120 m;

- număr de senzori: 32;

- tip laser: clasa 1 eye safe;

- densitatea achiziției datelor: 640.000 puncte / secundă;

- precizie relativă scanare mobilă de până la 5 mm;

- precizie relativă scanare rapidă staționară de până la 2 mm; durată de 15 secunde, inclusiv colorarea scanării, rezoluție de 19M de puncte;

- scanări: indoor și outdoor;

- câmp de vizualizare: 360° x 290°;

- camera: Full 360° de 8MP, 1 poza/secundă;

- clasa de protecție: IP54;

- greutate scaner: 2.10kg;

- greutate unitate de procesare și stocare (incluzând acumulatorul): 1.5 kg;

- dimensiunile cutiei de transport: 500mm x 625mm x 250mm;

- temperatura de funcționare: de la 0° până +40°C;

- garanția producătorului: 1 an;

- durata bateriei: de obicei până la 3 ore;

- stocare internă: 1TB, până la 100 de ore de date continue captate;

- date: nori de puncte cu intensitate și culoare, imagini 360°, traiectorie;

- dimensiune date brute scanare mobilă: 350MB/min;

- dimensiune date brute scanare flash: 125MB;

- procesare date desktop: FARO Connect pentru scanări mobile și flash, FARO Scene pentru procesare avansată;

- procesarea norului de puncte: complet automată cu FARO Sphere XG;

- transfer de date: WiFi, RJ45 sau direct prin stick USB;

- export date: scanare mobilă - E57, LAS, LAZ, PLY, TXT, scanare flash - E57;

Brand: FARO

Categorie: Scanere laser 3D mobile

Niciun review
FARO Orbis-review
FARO Orbis
0 review-uri
Adaugă review
Produse similare
Z+F IMAGER 5016-img
Z+F IMAGER 5016
Detalii
Z+F IMAGER 5010C-img
Z+F IMAGER 5010C
Detalii
RIEGL VMX-2HA-img
RIEGL VMX-2HA
Detalii
RIEGL VQ-1560 II-img
RIEGL VQ-1560 II
Detalii